Celulita.ro is for sale.
Contact us

Stres


Celulita si stresul

TAGS: vitamine, stres, informatii despre celulita

Apar din ce in ce mai multe studii care dovedesc ca dezvoltarea celulitei poate fi legata in mod indirect de catre factori psihologici.

Traim niste vieti aglomerate de evenimente si uneori de neprevazut. Suntem acaparati de griji, probleme si anxietate. Adesea suntem stresati si obositi, iar acesta este punctul de pornire al dezvoltarii celulitei.

Stresul si dereglarile emotionale ne fac nervosi, depresivi si dezechilibrati emotional si acestea reprezinta unele dintre ...

9 metode de a invinge celulita

TAGS: acizi, proteine, masaj anticelulita, sport, stres, fumat, apa, alimentatie celulita, masaj anticelulita, creme anticelulita

Adevarul este ca aproape orice femeie are celulita. Aceasta nu are legatura cu obezitatea si le afecteaza atata pe femeile plinute, cat si pe cele slabe.

1. Bea suficienta apaBea 6-8 pahare de apa pe zi pentru a drena organismul de excesul de sare care determina retentia de apa. Daca te saturi de apa, bea ceaiuri din plante sau adauga putin suc natural. Pielea va rata mai sanatoasa in numai 7 zile.

2. Renunta la fumatIata un alt motiv pentru a renunta la acest obicei si ...

Cofeina este aliatul in lupta impotriva celulitei

TAGS: sedentarism, masaj anticelulita, cafea celulita, stres, zat de cafea, cofeina

Celulita nu este iertatoare, aceasta aparand in principal la femei, de cele mai multe ori din cauza dereglarilor hormonale.

Neplacut este faptul ca acest dusman de cele mai multe ori imprevizibil isi face aparitia pe coapse, fese si abdomen, exact zonele cu care femeile se mandresc cel mai mult si care vara sunt si cee mai expuse.

Lichidele si toate toxinele sunt acumulate sub piele si formeaza depozite de grasime, cele care dau aspectul neplacut al diferitelor parti ...

7 sfaturi anti celulita

TAGS: stres, sare marina, apa fierbinte, sport, celulita picioare

Poate stiati sau nu, dar celulita se formeaza in urma incapacitatii celulelor de a elimina toxinele umflandu-se. Din fericire nu trebuie sa facem o tragedie din existenta celulitei, ci trebuie macar sa urmam cateva reguli esentiale.

Nu te mai atinge de grasimi! Nicio scuza. Nu mai pune mana pe grasime. Cauta legume, fructe, paste si salate.

Nu te mai stresa! Scapa de sursele de stres din viata ta cat mai repede posibil deoarece el favorizeaza cresterea celulelor ...

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!