Celulita si stresul

Apar din ce in ce mai multe studii care dovedesc ca dezvoltarea celulitei poate fi legata in mod indirect de catre factori psihologici.

Traim niste vieti aglomerate de evenimente si uneori de neprevazut. Suntem acaparati de griji, probleme si anxietate. Adesea suntem stresati si obositi, iar acesta este punctul de pornire al dezvoltarii celulitei.

Stresul si dereglarile emotionale ne fac nervosi, depresivi si dezechilibrati emotional si acestea reprezinta unele dintre principalele motive pentru care organismul nostru pierde din vitaminele, mineralele si nutrientii esentiali intr-un mod alert. Rezultatul este ca sistemul nostru imunitar devine mai slab, iar acest lucru se rasfrange si asupra starii pielii noastre, deci asupra celulitei.

Ne punem pe primul plan probleme si teluri si uitam cu desavarsire ca fara sanatate nu putem face nimic. Relaxeaza-te, odihneste-te, ia-o mai usor, organizeaza-ti gandurile si activitatile - iar cand indeplinesti aceste reguli nu vwei aduce numai beneficii sanatatii tale ci si aspectului tau.Articole asemanatoare despre celulita:
 
Legatura dintre glanda tiroida si ...

Din nefericire, cele mai multe dintre noi suferim din cauza acestei pedepse a naturii. Multe femei se plang constant de faptul ca o au, pe cand foarte putine pot sta linistite ca nu au fost ...

 
Informatii utile despre celulita

Celulita este o inflamatie care apare la nivelul tesutului conjunctiv, cauzata de toxinele pe care organismul nu reuseste sa le elimine. Aceasta este caracterizata prin ingrosarea si ...

 
Tehnici pentru masajul anticelulitic ...

  Desi se mai intampla sa fie hulit pe diverse canale comunicationale, masajul anticelulitic ramane una dintre cele mai bune metode anticelulitice. Masajul anticelulitic are cateva ...


Ai o intrebare despre celulita?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!