Celulita.ro is for sale.
Contact us

Suplimente alimentare


Cat te costa si cum sa faci un tratament impotriva celulitei?

TAGS: creme anticelulita, gomaj, masaj anticelulita, perie masaj, suplimente alimentare

Studiile care se ocupa cu descoperirile din domeniul ingrijirii personale si intime au dovedit in repetate randuri faptul ca nu conteaza atat de mult cat de costisitor este un tratament impotriva celulitei, cat perseverenta cu care te tii de el. Astfel, se poate spune ca nu conteaza cat de scumpa este o crema anticelulitica, ci mai important este cat de des o folosesti si cat de corect o folosesti.

Poate ca iti este greu sa crezi, insa toate produsele inovatoare pe care le tot vezi ...

Medicamente pentru tratarea celulitei

TAGS: medicamente celulita, efecte adverse, suplimente alimentare

Medicamentele reprezinta doar una dintre modalitatile de inlaturare a celulitei. Metodele sunt multiple si actioneaza pe diverse cai si cu diverse instrumente.

Desi pana in prezent nu s-a demonstrat eficacitatea lor, se presupune ca urmatorii agenti farmacologici pot actiona impotriva celulitei respectiv a tesutului adipos:

metilxantinele (precum cafeina)pentoxifilinaadrenalinabeta-adreno-mimeticeleAlte medicamente folosite pentru tratarea celulitei sunt ...

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!