Celulita.ro is for sale.
Contact us

Crema anticelulita


Creme anticelulitice, scrubul cu cafea, masajul, periajul uscat si mezoterapia pentru tratarea celulitei

TAGS: masaj anticelulita, crema anticelulita, scrub cafea

"Celulita, contrar anumitor crezuri din popor, nu este un semn sau un efect al excesului de greutate. Chiar si persoanele care nu au kilograme in plus pot avea celulita, si din punct de vedere medical, pana la un anumit punct, este destul de normal", sustine dermatologul Dendy Engelman.

Daca nu ti-ai pierdut dorinta de a scapa de coaja de portocala, iata care sunt cele mai populare metode de combatere a celulitei si cat sunt de eficiente:

1. Cremele anticeluliticeCele ...

Ingrediente naturale si eficiente din cremele anticelulitice pentru masajul anticelulitic

TAGS: ulei, masaj anticelulita, remedii naturiste, crema anticelulita

Stiu ca de multe ori datul cu crema poate fi o corvoada, iar un masaj este cu atat mai putin atragator. Totusi, daca punem in balanta beneficiile pe care un masaj (in special masajul anticelulitic) ni le ofera si timpul pe care trebuie sa il dedicam pentru a-l face, cu siguranta am prinde mai multa dorinta de infrumusetare.

In cazul in care nu vrei sa dai o avere la saloanele de infrumusetare, iti dezvaluim cateva dintre secretele masajului anticelulitic acasa.

Ce ...

Ce tratamente anticelulitice poti face acasa si care dau rezultate?

TAGS: remedii naturiste, masaj anticelulita, cauze celulita, crema anticelulita, cofeina, impachetari

Sunt sigura ca cele mai multe dintre noi nu isi permit tratamentele, impachetarile si masajele anticelulitice profesioniste , dat fiind costul lor extrem de ridicat. Preturile mari pentru procedurile anticelulitice nu sunt chiar la indemana oricui.

Exista tratamente anticelulitice si pentru acasaVestea cea buna este ca exista o serie de proceduri pe care le poti face chiar tu la tine acasa, niste remedii naturiste homemade care simuleaza o parte dintre tratamentele scumpe de la ...

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!