Ce medicamente ne ajuta sa eliminam celulita

Celulita este in stransa legatura cu geneticul nostru si cu metabolizarea apei. Ierburile naturale din Placid Pond sunt renumite pentru efectul lor benefic asupra metabolismului si drenajului limfatic din organism.

Celulita se refera la acea formatiune de grasime subcutanata, intalnita in mod deosebit la femei. Motivul pentru care femeile au celulita, pe cand barbatii mult mai putin, este acela ca tesutul conjunctiv, grasimea si muschii se dezvolta diferit la femei. De asemenea, un rol important il joaca si estrogenul si alti hormoni. 

Anumite medicamente impotriva celulitei ce contin oricare dintre urmatoarele plante vor ajuta foarte mult atat la eliminarea apei din tesuturi si la accelerarea considerabila a metabolismul, cat si la oferirea unui tonus mai bun.

Plante utile din medicamente pentru eliminarea celulitei

1. Thallus Fuci-Bladderwack

Este asemanatoare algelor marine, aceasta planta ajuta la echilibrarea sistemului endocrin, la accelerarea metabolismului si are efect detoxifiant.

2. Trifolium pratense-Red Clover

Este un clasic epurator al sangelui, detoxifiaza organismul si este utilizat inclusiv in tratamentul tumorilor cu Essiac.

3. Thallus laminarea-kun bu-Kelp

Algele au multi micronutrienti si minerale necesare pentru sanatatea si frumusetea parului, pielii si a unghiilor.

4. Petroselinum crispum-Parsley Leaf

Un diuretic usor capabil sa ajute la eliminarea apei.

5. Foeniculum vulgare-xiao hu xiang-Fennel Seed

Feniculul este o planta care ajuta la detoxifierea ficatului, armonizeaza stomacul, elimina spasmele intestinelor si gazele, elimina tusea si stimuleaza sistemul imunitar.

6. Alisma plantago-aquatica-ze xie-Water Plantain Root

Ajuta la eliminarea apei din tesuturi si are efect diuretic, fiind folosit si de catre diabetici. Este un tonic usor, aducand beneficii rinichilor si vezicii, dar si splinei si stomacului. Este adesea folosit in cazuri de obezitate, in special in cazul celor cu retentie mare de apa. Curata prostata si imbunatateste functiile urinare.

7. Poria cocos-fu ling

Poria este o ciuperca ce creste la radacinile pinilor, utilizata adesea in medicina naturista chinezeasca. Este un tonic natural, intareste functiile splinei si nutritiva. Poria imbunatateste considerabil sistemul imunitar.

8. Urtica dioica - Stinging nettle

Extrem de nutritiva, aceasta planta contine o multime de minerale necesare cresterii parului si ajuta la eliminarea apei din tesuturi.

9. Stellaria media - Chickweed

Este o planta cu efecte usoare, adesea intalnita in gradini, utilizata adesea pentru eliminarea apei si pierderea in greutate.

10. Plantago laceolata-Plantain herb

Ajuta la drenajul limfatic, neutralizeaza acizii din stomac si tonifiaza intregul sistem digestiv, dar si tractul urinar.Articole asemanatoare despre celulita:
 
Efecte adverse al anticonceptionalelor: ...

Cred ca mai toate citim despre efectele secundare ale anticonceptionalelor in momentul in care decidem sa le luam sau, mai exact, ne sunt recomandate de catre medic. Din pacate, multe femei ...

 
L-carnitina este substanta-miracol in ...

Te-ar surprinde daca ai auzi ca una dintre cele mai eficiente metode de combatere a celulitei exista chiar in corpul nostru si se numeste L-carnitina? Exista o serie de substante pe care ...

 
Medicamente pentru tratarea celulitei

Medicamentele reprezinta doar una dintre modalitatile de inlaturare a celulitei. Metodele sunt multiple si actioneaza pe diverse cai si cu diverse instrumente. Desi pana in prezent nu s-a ...


Ai o intrebare despre celulita?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!