Celulita.ro is for sale.
Contact us

Beyonce


Care sunt celebritatile cele mai afectate de celulita?

TAGS: angelina jolie, britney, beyonce, kim kardashian, vedete cu celulita

Intotdeauna avem tendinta sa consideram celebritatile ca fiind perfecte. Aceste creaturi pline de rafinament si stil au trupuri perfecte si intotdeauna se imbraca in outfit-urile cele mai scumpe si mai la moda. Totusi, chiar asa sa fie? Realitatea este ca nu. Multe celebritati sufera din aceleasi motive ca si noi, muritorii de rand.

Celulita este ciuma care le afecteaza si pe celebritati. Pana si femeile cele mai faimoase si frumoase au celulita. Singurele metode pe care le ...

Celebritati de top cu celulita

TAGS: lady gaga, rihanna, beyonce, exercitii fizice, diete, vedete cu celulita

Nu trebuie sa chinuim prea mult pentru a identifica defectele evidente ale vedetelor favorite din muzica sau filme. Pozele care apar in mod constant cu celebritati ce sufera de celulita ne determina sa credem ca aceasta problema nu ocoleste nici macar persoanele care isi permit ehcipe intregi de antrenori si de nutritionisti, care le ofera cele mai utile sfaturi si forme de tratament.

Acneea nu este singura problema estetica ce afecteaza pielea vedetelor, unele dintre ele fiind ...

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!