Celulita.ro is for sale.
Contact us

Combate celulita prin presoterapie

Celulita da batai de cap aproape tuturor femeilor si presupune ingrijire constanta. Exista insa un arsenal complet pentru a combate celulita, insa trebuie sa ai multa rabdare.

Ce este presoterapia?

Presoterapia este una dintre procedurile cele mai inovatoare folosite impotriva celulitei, realizata cu ajutorul aparatului de presomasaj care executa un drenaj limfatic asupra zonei afectate. Circulatia sangvina deficitara este una dintre cauzele principale ale celulitei, ea conducand la absorbtia mica a oxigenului. In lipsa oxigenului, toxinele se adapostesc in straturile adipoase alcatuind acele conglomerate ce dau pielii aspectul cojii de portocala.

Despre tratamentul prin presoterapie

Presoterapia presupune folosirea unor pantaloni care contin cinci camere care se umfla incepand din varful picioarelor, pana la nivelul bustului, inclusiv bratele (degetele picioarelor, gleznele, genunchii, fesele, abdomenul si bratele).

Tratamentul impotriva celulitei consta in umflarea cu aer a celor cinci camere ale pantalonilor, cu o presiune si o intensitate adaptate nivelului de rezistenta a fiecarei persoane. Un tratament presupune efectuarea a 10 sedinte, in mod regulat, de cate 2 sau 3 ori pe saptamana, durata unei sedinte fiind de 30 de minute.

Presoterapia actioneaza asupra depozitelor de grasime care deformeaza aspectul pielii, Presiunea va circula in interiorul camerelor, cu o miscare circulara, de jos in sus. Va fi realizat un drenaj limfatic in timpul procedurii ceea ce va conduce la accelerarea procesului de ardere a grasimilor si eliminare a toxinelor.

Ceea ce este retinut este ca aceasta procedura nu va conduce la o slabire spectaculoasa si ca pentru a obtine rezultate optime nu trebuie sa uitam si de metodele clasice legate de alimentatia corecta si exercitiile fizice.

Este o metoda comoda de remodelare corporala, redand muschilor o senzatie de relaxare total, ajutand picioarele grele si umflate. Nefiind un procedeu periculos sau dificil, femeile insarcinate pot apela la presoterapie fara griji, in zonele picioarelor si bratelor.

Pentru intretinere, dupa finalizarea acestui tratament impotriva celulitei, este recomandata o sedinta de presoterapie pe saptamana.

Cateva sfaturi de urmat in cazul presoterapiei

Persoanele care sufera de claustrofobie nu vor agrea prea tare genul acesta de tratament. Pentru a asigura o igiena completa, zonele supuse tratamentului vor fi acoperite cu folie inainte de a imbraca pantalonii.

In cazul in care treceti printr-o perioada mai delicata (menstruatie, perioadele in care suferi o anumita afectiune, cum ar fi viroze respiratorii, etc.) acest tratament pentru a scapa de celulita prin presoterapie nu este indicat.Articole asemanatoare despre celulita:
 
Tratamente anticelulitice eficiente de ...

Stim cu totii ceea ce este celulita. Celulita reprezinta acea afectiune care se manifesta la nivelul pielii sub aspectul de "coaja de portocala" sau "cottage cheese". Problema cu celulita ...

 
Cat de eficient este tratamentul ...

Tratamentul anticelulitic cu vacuum deja este unul clasic si traditional in S.U.A. si Europa, iar de ceva vreme a prins teren bine de tot si in Romania. Este unul dintre tratamentele ...

 
Tratamente anticelulitice eficiente care ...

Desi uneori simtim ca ne pierdem total speranta in gasirea unei solutii impotriva celulitei. Avem senzatia ca indiferent ce facem, niciun tratament anticelulitic oricat de scump ar fi nu va ...


Ai o intrebare despre celulita?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Celulita reprezinta un depozit de grasime ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si un aspect neplacut al acesteia cunoscut si precum "coaja de portcoala". Instalarea celulitei se produce la nivelul abdomenului, coapselor si feselor, in special la femeile aflate dupa varsta pubertatii, din cauza structurii pielii si a schimbarilor hormonale. Tratata din timp celulita poate fi eliminata. Afla cum pe site-ul Celulita.ro!

Dr. Marian Vornicu

vezi tratamente medicale!
afla remediile naturiste!